حل سریع مسائل اقتصاد
درس اقتصاد علاوه بر تصور دانش آموزان که درسی مطالعه محور می باشد، دارای مسائل گوناگون و متنوعی می باشد. مسائلی که حل کردن آنها بسیار زمان بر می باشد. و در زمان استاندارد کنکور قابل پاسخ گویی نمی باشد. برای همین راهکارهای حل سریع مسائل اقتصاد را لازم است آموزش ببینید؛ تا بتوانید مسائل این درس را در کنکور سراسری کامل و صحیح حل کنید.
برای کسب یک رتبه خوب در رشته انسانی به خصوص علاقه مندان به رشته های مدیریت و حسابداری و اقتصاد؛ باید درصد شما در درس اقتصاد در آزمون سراسری بین 70الی 80 باشد و در غیر این صورت نمی توانید مخصوصا در رشته های زیر گروه 3 به نتیجه دلخواه و مطلوب برسید.
محاسبات سریع و رشته انسانی
معمولا وقتی اسمی از محاسبات سریع به میان می آید دانش آموزان رشته ریاضی و تجربی در ذهن تداعی می شوند اما تکنیک های محاسبات سریع برای درس ریاضی و اقتصاد دانش آموزان رشته انسانی نیز بسیار کاربردی است و می تواند سهم زیادی در کسب درصد بالا در کنکور سراسری داشته باشد. برای همین دوره محاسبات سریع ریاضی در حل سریع مسائل اقتصاد و ریاضی انسانی هم کاربردی خواهد بود.
ضرورت یادگیری محاسبات سریع در حل مسائل اقتصاد
وقتی با دانش آموزان صحبت می کنم؛ این درس را بیشتر مطالعه محور تصور می کنند و فکر می کنند که اگر بر مطالب کتاب درسی تسلط کامل پیدا کنند برای کنکور کافی است. در صورتی که اگر شما بخش مسائل را حذف کنید حدودا 50دصد سوالات اقتصاد را حذف کرده اید. برای همین لازم است یاد بگیرید که چگونه سریع تمامی مسائل اقتصاد را حل کنید. برای مطالعه درس اقتصاد استراتژی های متفاوتی را افراد و مشاوران در نظر می گیرند که در ادامه هر کدام را کامل و مبسوط توضیح می دهیم.
حذف سوالات مسئله
خیلی از دانش آموزان از سختی و طولانی بودن مسائل اقتصاد می ترسند و به جای رفع نقطه ضعف خود تصمیم می گیرند که سوالات مسئله محور را در کنکور حذف کنند. اما اگر بدانید که با تکنیک های حل سریع مسائل می توانید به راحتی تمامی سوالات این درس را در همان زمان استاندارد کنکور پاسخ دهید، مسلما از این تصمیم خود منصرف می شوید.
حل سوالات به روش سنتی
اگر می خواهید مسائل اقتصاد را که مملو از عدد و رقم های طولانی و با جمع و تفریق های تو در تو می باشد را با روش های قدیمی حل کنید، اگر 40 دقیقه هم برای این درس فرصت داشته باشید باز زمان کم می اورید چه برسد به اینکه زمان شما کلا 15دقیقه می باشد.
برای همین موضوع حتما باید روش حل سریع مسائل اقتصاد را آموزش ببیند و از این پس تمامی تسه ای اموزشی و تحلیل و زماندار خود را با استفاده از تکنیک های محاسبات سریع حل کنید و بتوانید درصد خود را خیلی سریع افزایش دهید.
کاربرد محاسبات سریع در حل مسائل اقتصاد
شاید برایتان هنوز جای سوال باشد که چگونه می توان مسائل اقتصاد را فقط در 10 ثانیه حل کرد و به پاسخ صحیح رسید. درسی که اکثر دانش آموزان انسانی در آن مشکل دارند. اما در این بخش با هم به حل برخی از مسائل این درس می پردازیم تا متوجه شوید که با استفاده از تکنیک های محاسباتی چه قدر حل مسائل اقتصاد سریع می شود.
این مسئله مربوط به یکی از تمرینات کتاب درسی می باشد که همانطور که مشاهده می کنید محاسبات های سختی ندارد اما بسیار طولانی است. جمع و تفریق اگر بخواهد خیلی سریع انجام شود در جلسه آزمون هاو کنکور به دلیل کمبود زمان بی قتی زیادی را با خود به همراه دارد. اما با استفاده از روش های حل سریع مسائل اقتصاد و تکنیک های محاسباتی این مسئله در کمتر از 10 ثانیه با دقت بالا به جواب نهایی می رسد.
راه حل :
اگر می خواهید این مسئله را در 10 ثانیه حل کنید در ابتدا به بخش دوم مسئله که شامل جمع و تفریق می شود توجه کنید. در این بخش در ابتدا اعدادی که تعداد صفرهای برابر دارند را با هم جمع می کنیم
این مسئله کنکور مملو از محاسبات هایی است که در عین سادگی می تواند بی دقتی های زیادی به همراه داشته باشد.اما اگر کمی هوش محاسباتی در حل مسئال اقتصاد را بدانید مسلما می توانید نتیجه خوب بگیرید.
حل این مسئله در عین سادگی اما زمان بر است ولی با تکنیک سریع حل مسئله فقط در 10 الی 15 ثانیه می توانید گزینه صحیح را علامت بزنید و به سوال بعدی بپردازید.
مثال بعدی که سوال 110 کنکور سراسری می باشد نیز نشانه ای جمع و تفریق های گسترده در مسائل اقتصاد است که نیاز به جلسه اول و دوم محاسبات دکتر پرتوی دارد تا بتوانید در عرض چند ثانیه جواب صحیح را به دست آورید.
راه حل:
برای کسر عدد 180از 1000 باید در ابتدا عدد 100را از 1000کسر کنید اگر بخواهید به صورت ذهنی و سریع ان را محاسبه کنید. که به جواب 900 می رسیم و حال 80تای دیگر نیز کم کنیم که می شود، عدد 820
در مرحله بعدی برای جمع عدد 1280 و عدد 820 در ابتدا عدد 1200 را با عدد 800 جمع می کنیم که می شود 2000و سپس عدد 80را با عدد 20 جمع می کنیم که می شود 100و حال 2000به علاوه 100می شود 2100. بدون آنکه نیازی به استفاده از مدادو کاغذ داشته باشیم .
این مسئله کنکور اگر دانش آموزی محاسبات سریع ریاضی نداند، قطعا آن را حل نشده رها می کند. چرا که بسیار بسیار زمان بر می باشد. برای همین موضوع در هر مرحله نیاز به سرعت عمل و دقت و استفاده از تکنیک های میانبر دارد.
راه حل:
در خط سوم این مسئله یعنی عدد 450منهای 900 که حاصل می شود 450 و بعد باید آن را در 35 ضرب کنیم نمونه بارز ضرب سریع مبناها می باشد که بدون تکنیک محاسباتی چاره ای جز زیر هم ضرب کردن اعداد و زمان 60ثانیه ای برای حل این ضرب باقی نمی ماند.
در خط های بعدی حل این سوال نیز مواجه خواهید شد با راه حل های سخت و طولانی مسئله اما تمامی دانش آموزانی که محاسبات سریع می دانند متوجه این موضوع خواهند بود که فقط و فقط برای حل این سوال باید 15 ثانیه زمان بگذارید.
مسلما تدریس این مسائل با استفاده از متن خیلی مفید واقع نخواهد بود و تدریس تصویری مسلما تاثیر گذار تر خواهد بود. برای همین موضوع در این مطلب نمی توان تکنیک های معجزه آسای محاسبات را تدریس کرد و حتما لازم است ویدئوهای تدریس را مشاهده نمایید.
تاثیر معلم در یادگیری اقتصاد
درس اقتصاد به 2بخش تقسیم می شود:1-بخش مطالعه محور و متن درس اقتصاد 2-مسائل
که برای بخش اول مطالعه مفاهیم کتاب درسی و یا مطالعه از روی درسنامه کفایت می کند و باید با استفاده از روش های ردپا گذاری و شکست زمان کدینگ به یادگیری آنها بپردازید. در بخش دوم که شامل مسائل می باشد هم مفاهیم سخت و پیچیده در پیش رو ندارید و تنها بخشی که موجب می شود این درس سخت به نظر بیاید و خیلی از داوطلبان از آن فراری شوند بخش حل مسائل می باشد که با استفاده از تکنیک های حل سریع مسائل اقتصاد قابل جبران می باشد و داوطلب بعد از کمی تمرین در بخش تفریق و جمع سریع می تواند در 10 ثانیه یک مسئله طولانی که در حالت عادی 2الی 3 دقیقه زمان می برد را حل کند.
برای همین برای آن دسته از داوطلبانی که به دلیل نداشتن معلم خوب در این درس قوی عمل نمی کنند، باید گفت که اگر روشهای محاسبات یرسع را بدانید در این درس نیازی به معلم ندارید و حتی خودتان هم می توانید این کتاب را برای کنکور مطالعه نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید