مشاوره کنکور تجربی
طرفداران رشته تجربی کم نیستند و از جانب دیگر قبولی در رشته های پرطرفدار تجربی در دانشگاه های سراسری سخت است و نیاز به میانگین درصدی بالا در کنکور سراسری دارد. و مطالعه دروس و تست زنی شرط لازم برای موفقیت در کنکور سراسری می باشد. اما شرط کافی نیست و مسلما برای نتیجه مطلوب در کنکور باید عوامل دیگری را نیز رعایت کرد. برای همین داوطلبان رشته تجربی به یک مشاوره کنکور تجربی کامل و اصولی برای رسیدن به هدف نیاز دارند.
مشاوره کنکور تجربی شامل روش های مطالعه و تست زنی، روش های صحیح آزمون دادن، تکنیک های افزایش تمرکز و مدیریت زمان و … می باشد.
برای همین موضوع اگر می خواهید در ادامه تمامی تکنیک های مهم قبولی در کنکور تجربی را یاد بگیرید با ما همراه باشید و در صورت نیاز با مشاوران ما برای پاسخ گویی به سوالات خود تماس بگیرید.
قبولی تضمینی رشته پزشکی با راهکار های عالی
این مسئله که رشته پزشکی برای دانش آموزان تجربی بسیار پرطرفدار است بر هیچ کس پوشیده نیست. اما همه نمی توانند این هدف و مقصود دست پیدا کنند. مسلما ساعت مطالعه بالا و تعداد تست کافی در هفته تنها راه حل نیست. بلکه برای قبولی در این رشته متفاوت باید متفاوت نیز عمل کرد. برای قبولی در رشته پزشکی باید:
1- هیچ نقطه ضعفی در مطالعه و روند برنامه ریزی خود نداشته باشید
2- توجه به عواملی که غیر مستقیم بر مطالعه تاثیر می گذراند، مانند خواب و تغذیه
3- ایجاد درس شاخص در برنامه ریزی
4- دنبال استثنا نباش فقط 100%خودت باش
5- افزایش ضریب کیفیت یادگیری و پاسخ دهی
ضرورت استفاده از مشاور کنکور تجربی
مسلما کسب یک رتبه زیر 800 برای قبولی در رشته های پرطرفدار دانشگاه های دولتی تهران ضروری است. اما مسیر هموار ی در پیش روی شما نیست. برای همین موضوع نیاز به یک فرد با تجربه در کنار شما می باشد تا بتوانید از راهنمایی های او استفاده نمایید.
یک مشاور کنکور با تجربه به شما برنامه ریزی می دهد که قابل اجرا باشد. همچنین روند مطالعه شما در هفته را بررسی می کند. به شما آموزش می دهد که چگونه زمان خود را مدیریت کنید و تمرکز خود را بالا ببرید. همچنین باید تغذیه و خواب شما تحت کنترل مشاور باشد.
مشاور کنکور تجربی تراز آزمون های شما را بررسی می کند. و بر روی درس های شاخص شما سرمایه گذاری کی کند تا کسب یک رتبه خوب برای شما قابل دستیابی باشد.
برای همین داشتن مشاور از سال دهم حتی برای دانش آموزان رشته تجربی ضرروی است.
برنامه ریزی برای کنکور تجربی
یکی از اقدامات مهم هر مشاور درسی برای داوطلبان رشته تجربی این است که یک برنامه ریزی شخصی سازی شده و مناسب با هدف برای دانش آموز طراحی کند. مسلما یک برنامه ریزی کلی از قبل طراحی شده نمی تواند به هدف داوطلب کمک کند. اما برنامه ریزی که کامل و دقیق مناسب با ویژگی های شخصی دانش آموز طراحی شده باشد می تواند به افزایش درصد ها کمک کند.
ویژگی های برنامه ریزی رشته تجربی
1- کاملا برای هر فرد به صورت کاملا شخصی سازی شده طراحی شده باشد.
2- زمان مطالعه هر درس مشخص شده باشد تا داوطلب بتواند زمان خود را مدیریت کند
3- در برنامه ریزی روش مطالعه هر درس مشخص باشد تا دانش آموز دچار سردرگمی نشود.
4- تعداد تست هر درس در هر واحد برنامه ریزی مشخص باشد.
5- برنامه ریزی دارای تنوع مطالعه باشد. یعنی در هر روز تعداد 2الی 4 درس را مطالعه نمایید.
6- در برنامه ریزی تعادل اجرا شود. یعنی برنامه ریزی نه آنقدر سبک باشد که زمان آزاد زیاد داشته باشید و نه انقدر سنگین باشد که دچار کمبود زمان بشوید.
برنامه ریزی قدم اول مطالعه برای مشاور کنکور تجربی است. مسلما بدون داشتن یک برنامه ریزی هفتگی نمی توان زمان خود را مدیریت کرد و علاوه بر برنامه ریزی هفتگی باید برنامه بلند مدت دانش آموز هم مشخص باشد تا مشاور رشته تجربی بتواند در هر هفته مناسب با برنامه ریزی بلند مدت جزییات را رعایت نماید.
روش های تست زنی رو دست کم نگیرید!!
یکی از مشکلات دانش آموزان این است که تصور می کنند تا زمانی که مطالب کتاب درسی را خوب و کامل یاد نگیریند. نباید به سراغ تست بروند. اما در زمان مطالعه حتی با بالاترین میزان تمرکز هم میزان یادگیری شما بیش از 30% نیست.
برای همین ادامه روند یادگیری شما باید بر اساس روش های تست زنی باشد. در ابتدای مطالعه خود و در زمانی که برای بار اول می خواهید درسی را مطالعه کنید؛ کتاب درسی و جزوه خود را در کنار خود باز نگه دارید تا تمامی سوال و گزینه ها را به کمک کتاب بررسی کنید تا مطالب به خوبی در حافظه شما قرار بگیرند.
بعد از اتمام مرحله اول تست زنی حال با توجه به اطلاعات خود شروع به تست زنی کنید. یعنی کتاب و جزوه را ببندید. و سپس شروع به مطالعه کنید.
بعد از دو مرحله بعدی می توانید زمان دار تست بزنید. یعنی هر15تست عمومی در 10 دقیقه و هر 15 تست ریاضی و فیزیک در 25 دقیقه و هر 15 تست شیمی در 15 دقیقه و هر 15 تست زیست در 10 دقیقه
با استفاده از تست های زماندار می توانید مشکلات خود را متوجه شوید و در واحد های درسی خود به رفع اشکال بپردازید. اجرای روش های تست زنی به تسلط شما بر مطالب کتاب درسی کمک می کند.
انواع روش های تست زنی در سال کنکور
مسلما در هر بازه ای از زمان باید سبک خاصی برای تست زنی داشته باشید. روش های تست زنی به افزایش مهارت شما در کنکور سراسری کمک می کند. داوطلبی که تمامی زمان خود را به مطالعه اختصاص می دهد و معتقد است که تا زمانی که کامل بر مطالب کتاب و جزوه مسلط نشود؛ نباید تست بزند بسیار در روز کنکور دچار مشکل برای یادآوری مطالب می شود و نمی تواند مطالب ترکیبی را به خوبی در روز آزمون پاسخ دهد. برای همین انواع روش های تست زنی عبارتند از:
1- تست زنی به شیوه آموزشی
در این روش که باید بلافاصله بعد از مطالعه هر مبحث صورت بگیرد، زمان تست اصلا مهم نیست و هدف تنها یادگیری مطالب و تسلط بر جزییات کتاب درسی است. بنابراین می توانید تست را با کتاب و جزوه باز حل کنید
2- تست زنی به سبک تحلیلی
زمانی که تسلط شما بر مباحث کتاب درسی به 50 الی 60 درصد رسید حال وقت آن است که با علم خودتان شروع به تست زدن کنید. در این روش لازم نیست که از کتاب تقلب کنید و می توانید با دانش خودتان به تست ها پاسخ دهید اما مجددا نیازی به زماندار تست زدن نیست
3- تست زنی به سبک بسته ای
اگر می خواهید سرعت خود را در تست زنی افزایش دهید، بهتر است تست های خود را در بسته های 5تایی بزنید و سپس شروع به تحلیل و بررسی نمایید تا بتوانید در یک واحد مطالعاتی تعداد تست خود را افزایش دهید.
4- تست زنی به سبک زماندار
بعد از تسلط کامل بر مباحث حال می توانید تست های خود را به سبک کنکور سراسری و در زمان مشخص پاسخ دهید اما یادتان باشد در این روش حتما برای خودتان هدف گذاری درصدی انجام دهید. مثلا اگر قرار است 25 سوال ادبیات را از خودتان آزمون بگیرید، می توانید برای خودتان مشخص کنید که باید در این آزمون به 18 سوال پاسخ کاملا درست بدهید.
5- تست زنی به سبک دو زمانه
شیوه دیگری از تست های زماندار است . که برای داوطلبانی که با کمبود زمان مواجه می شوند بسیار مناسب است. در ین سبک در ابتدا به خودتان زمان استاندارد می دهید و اگر زمان کم آوردید می توانید نیم زمان آزمون رام جددا به خودتان فرصت دهید. اگر در زمان اضافه توانستید درصد خود را افزایش دهید یعنی مشکلات شما مهارتی است وباید توسط مشاور کنکور تجربی برطرف شود. اما اگر درصد شما افزایش نداشت مشکل شما علمی است که باید با مطالعه و تست آموزشی آن را برطرف نمایید.
تعداد تست مناسب برای هر درس در هفته
مسلما باید برای تست هر درس یک معیار و ملاکی در اختیار داشته باشید. در خیلی از مواقع زمانی که در جلسات مشاوره کنکور تجربی به آنالیز و بررسی گزارش های هفتگی دانش آموزان می پردازم. متوجه می شوم که تعادلی در تعداد تست ها برای هر درس وجود ندارد. از این رو حدول زیر نشان دهنده تعداد تست مناسب برای هر درس در طول یک هفته می باشد.
دروس عمومی | تعداد تست هفتگی | دروس تخصصی | تعداد تست هفتگی |
ادبیات فارسی | 100 عدد | ریاضی | 150 عدد |
زبان عربی | 100 عدد | زیست شناسی | 350 عدد |
دین و زندگی | 100 عدد | فیزیک | 100 عدد |
زبان انگلیسی | 100- 150 عدد | شیمی | 200 عدد |
شاید در ابتدا رسیدن به این میزان تست آن هم با کیفیت یادگیری مناسب کار سختی باشد. اما با برنامه ریزی مناسب و اصولی می توانید در کمتر از یک ماه به این میزان تست آن هم با کیفیت و تمرکز کافی برسید. اگر سرعت مطالعه شما مناسب باشد، همچنین تعادل ضریبی در برنامه ریزی هفتگی شما رعایت شده باشد، روش های صحیح مطالعه را نیز رعایت کنید؛ مسلما می توانید تعداد تست خود را در هفته افزایش دهید و به اعداد و ارقام جدول بالا دست پیدا کنید.
مدیریت زمان در مشاوره کنکور تجربی
مهم ترین موضوع در سال کنکور یادگیری مدیریت زمان می باشد. یادگیری مدریت زمان بر اساس رعایت روش های مطالعه اتفاق می افتد. مسلما بدون استفاده از تکنیک های خاص نمی توان در زمان مطالعه زمان را مدیریت کرد. اما حتما سه روش زیر را در زمان مطالعه خود رعایت نمایید تا بتوانید در زمان مناسب هر واحد درسی را مطالعه نمایدد.
ردپا گذاری در زمان مطالعه
یکی از روش های بسیار موثر و کاربردی برای مدیریت زمان و همچنین جلوگیری از وسواس در زمان مطالعه می باشد. در زمان مطالعه کتاب و جزوه و یا درسنامه کتاب کمک آموزشی فقط کلما خیلی کلیدی و مهم را با یک خودکار رنگی مشخص کنید و سعی کنید که این مطالب به صورت زنجیر وار به هم مرتبط باشند.
این کار از وسواس در زمان مطالعه جلوگیری می کند چرا که دیگر نیاز نیست برای یادگیری یک مطلب بارها و بارها آن را تکرار کنید.
شکست زمان
روش موثر دیگر در مشاوره کنکور تجربی در زمان مطالعه استفاده از روش شکست زمان می باشد. در این روش تعداد صفحاتی که می خواهید مطالعه کنید را در واحد زمان مشخص کنید. مثلا هر 5 صفحه را در 15 دقیقه مطالعه کنید. اینکار کمک می کند که برای مطالعه یک درس نیاز به ساعت ها زمان نداشته باشید و اگر مطلب درسی شما 15 صفحه باشد در 45 دقیقه آن را کامل و دقیق مطالعه کرده اید.
خلا ذهنی
این روش برای افرادی مناسب است که مرور یک مطلب کتاب درسی از آنها ساعت ها زمان می برد. با این کار می توانید بدون نگاه کردن به کتاب و یا جزوه سعی کنید مطالب را به خاطر بیاورید. ر.ش خلا ذهنی به تقویت حافظه شما کمک می کند.
علاوه بر آن چسبندگی اطلاعات در ذهن شما را بالا می برد.
با استفاده از این روش ها به همراه روش های موثر و کاربردی که مخصوص هر دانش آموز در جلسات مشاوره کنکور تجربی گفته می شود؛ می توانید کیفیت و سرعت خود را چندین برابر کنید.
روش مطالعه هر درس را جدی بگیرید
درس زیست شناسی نیاز به مطالعه و همزمان تست های آموزشی دارد. یعنی هر دانش آموز باید در هفته بین 350 الی 400 تست برای هر مبحث زیست شناسی زده شود که نیاز به یک برنامه ریزی کامل و دقیق دارد. برای همین در ادامه نکات مهمی که باید برای مطالعه هر درس جدی بگیرید را برای شما به صورت کامل و دقیق توضیح می دهم.
1- ادبیات را به صورت موضوعی مطالعه کنید. یعنی لازم نیست درس به درس بخوانید و تست بزنید. بلکه هر روز زمانی را به تست های قرابت و آرایه و لغت و املا اختصاص دهید تا تسلط شما بر این مطالب افزایش یابد.
2- درس عربی نیاز به آموزش دارد. برای همین بهتر است که حتما تکنیک های ترجمه و نکات قاوعد را یا با دبیر خصوصی کار کنید و یا از فیلم های آموزشی استفاده نمایید و در کنار آن حتما تست آموزشی فراموش نشود.
3- درس دینی بسیار درس حساس و رتبه آوری است. اما فقط استفاده از روش های کد گذاری و داستان سازی می تواند برای مطالعه این درس مفید باشد.
مثال!!!
در هر آیه ای که کلمه حق را مشاهده کردید این آیه با هدفمندی جهان خلقت، حکمت خداوند ارتباط معنایی دارد. برای همین می توانید حرف ه ویا ح را به عنوان کد در نظر بگیرید.
4- درس زبان با لغت سرو کار دارد. حتما روزی 30الی 45 دقیقه را به مطالعه و تست لغت اختصاص دهید. فعلا تا تسلط کامل بر تست های لغت نیازی به یادگیری گرامر زبان نیست.
5- درس زمین شناسی را فقط به علاقه مندان داروسازی و شیمی توصیه می کنم. در غیر این صورت زیر گروه 1 رشته تجربی نیازی به درصد زمین شناسی در کنکور سراسری ندارد.
6- درس ریاضی جز مهم ترین درس ها می باشد. حل تمرین به صورت تیپ بندی برای این درس اهمیت بالا دارد. یعنی بهتر است ببیند تا از هر فرمول به چند نحو می تواند سوال طراحی کند. وسپس از هر تیپ شروع به حل تمرین کنید تا به تسلط برسید. به هیچ عنوان برای درس ریاضی به مطالعه درسنامه و یا جزوه نپردازید و زمان خود را فقط و فقط به تست اختصاص دهید.
بهتر است برای شروع در هر بازه 90 دقیقه ای مطالعه، حدودا بین 20الی 25 تست آموزشی کار کنید.
7- زیست شناسی نیاز به یک درسنامه قوی مانند فاگو زیست دارد و سپس تست های آموزشی تحلیل گزینه به گزینه برای تسلط بر آن بسیار مهم است.
∇مطالعه قید ها در زیست شناسی اهمیت بالا دارد. بهتر است برای هر قید یک رنگ مشخص در نظر بگیرید تا با استفاده از حافظه تصویری آن را آموزش ببینید.
∇مطالعه شکل ها و ارتباط بین شکل و متن نیز از مباحث پر سوال می باشد. برای همین بهتر است تا یک دفتر داشته باشید و شکل ها را خودتان به تصویر بکشید و نام گذاری کنید.
∇مطالعه ترکیبی در زیست شناسی بسیار اهمیت دارد. استفاده از درسنامه و همزمان تست های آموزشی می تواند تسلط شما را در ترکیب کردن مطالب کتاب درسی بسیار بالا ببرد.
8- درس فیزیک نیز مانند ریاضی نیاز به تیپ بندی و حل تمرین بسیار دارد.
9- درس شیمی یک درس ترکیبی از مطالعه و حل تمرین می باشد. اگر مهارت محاسبات سریع ریاضی را نمی دانید، حتما دچار مشکل می شوید. بهتر است برای حل مسائل شیمی که مملو از اعداد و ارقام طولانی و بزرگ است از تکنیک محاسبات سریع ریاضی استفاده نمایید.
منابع مطالعاتی مناسب مشاوره کنکور تجربی
علاوه بر رعایت تمامی موارد بالا اعم از روش های مطالعه و تست زنی و .. مسلما در دست داشتن منابع مناسب بسیار اهمیت دارد. درست است که منبع طراح سوالات کنکور سراسری از کتاب درسی می باشد. اما کتاب درسی بسیار خام و دارای نکات ابتدایی است.
مطالعه کتاب درسی از مراحل اولیه مطالعه است و بسیار لازم و ضروری است. اما به تنهایی موجب افزایش درصد های شما در کنکور سراسری نمی شود. برای همین موضع حتما در کنار مطالعه کتلب درسی باید از کتاب های کمک آموزشی مناسب نیز استفاده نمایید.بخشی از مشاوره کنکور تجربی معرفی منابع کمک آموزشی معتبر می باشد.
البته هر کتاب کمک آموزشی نمی تواند به درک بهتر مطالب کتاب درسی کمک کند بلکه باید این کتاب کمک آموزشی دارای ویژگی های زیر باشد:
- درسنامه جامع و کامل اما خلاصه که مطالعه آن علاوه بر آنکه تمامی مطالب را منتقل می کند، زمان بر هم نباشد.
- دارای تست های طبقه بندی شده آسان و متوسط و سخت
- تمامی مطالب کتاب درسی را در بر بگیرد
- تست های ان مشابه کنکور سراسری باشد
- تست های کنکور سراسری سال های قبل را در بر بگیرد
- از خط به خط مطالب کتاب درسی سوال طراحی کرده باشد
- سوالات آزمون های آزمایشی مهم را در خود جای داده باشد.
- دارای پاسخ نامه کاملا روان با توضیحات جامع
دروس عمومی | کتاب کمک آموزشی مناسب | دروس تخصصی | کتاب کمک آموزشی مناسب |
ادبیات فارسی | نشر الگو | ریاضی | مهر و ماه جامع |
زبان عربی | مهر و ماه | زیست شناسی | خیلی سبز/ IQ گاج |
دین و زندگی | سفیر خرد | فیزیک | میکرئ نقره ای گاج |
زبان انگلیسی | مبتکران | شیمی | خیلی سبز |
آزمون آزمایشی مناسب در سال کنکور
برای آنکه بتوانید نقاط قوت و ضعف خود را بسنجید بهتر است در یک آزمون آزمایشی شرکت کنید. البته انتخاب این آزمون از بین تمامی گروه های آموزشی به عواملی همچون برنامه ریزی مدرسه، هدف دانش آموز، سطح دانش آموز و… بستگی دارد.
شرکت در آزمون آزمایشی در مشاوره کنکور تجربی منوط به این موضوع است که هدف شما از شرکت در آزمون فقط سنجش خودتان باشد. بنابراین از نتیجه خوب خودتان در آزمون خیلی خوشحال نشوید و از نتیجه بدتان ناراحت و نا امید نشوید.
آزمون کانون فرهنگی آموزش
این آزمون تعداد شرکت کنندگان بالایی دارد و همین امر موجب شده تا طرفداران زیادی داشته باشد. چرا که دانش اموزان معتقدند به دلیل جامعه آماری بالا بیشتر مشابه کنکور سراسری است. این آزمون هر دو هفته یکبار برگزار می شود.
در سال های اخیر سوالات سختی در این آزمون مطرح می شود و بودجه بندی آن سنگین است. متاسفانه سوالات این آزمون در روز های منتهی به آزمون در بین دانش آموزان پخش می شود و همین امر امکان تقلب را بالا می برد.
تراز این آزمون از 4 هزار شروع می شود و تا 8 هزار ادامه دارد. تراز بالای 6500 در آزمون قلم چی امکان قبولی در کنکور تجربی را بالا می برد.
آزمون گزینه 2
خوبی این آزمون در این است که هر سه هفته یکبار برگزار می شود و همین موجب افزایش زمان مطالعه برای آمادگی در هر آزمون می باشد. امکان تقلب در آزمون گزینه 2 کمتر است و همچنین سطح سوالات آن بیشتر شبیه کتکور سراسری است. تراز این آزمون از 3 هزار شروع شده و تا 12 هزار ادامه می یابد و مشاوره کنکور تجربی معتقد است که تراز بالای 8 هزار بسیار مورد قبول می باشد.
آزمون سنجش
این آزمون به دلیل اسم سنجش اعتبار زیادی پیدا کرده است. اما اصلا سوالات آن استاندارد نیست. فاصله زمانی هر آزمون بسیار طولانی است و سوالات اصلا شبیه کنکور سراسری نیست. توصیه می کنم که در آزمون های پایانی و جامع سنجش فقط شرکت کنید.
آزمون گاج و مبتکران
جامعه آماری این آزمون ها بسیار پایین است و طرفداران زیادی ندارند. بنابراین توصیه می کنم که اگر میخواهید در سال کنکور یک سنجش کامل و دقیق از خودتان داشته باشید، حتما در آزمون کانون و یا گزینه 2 شرکت کنید.
مسلما شرکت در آزمون آزمایشی در سال کنکور آن هم برای رشته تجربی بسیار ضروری است اما اینکار باید با مشورت مشاوره کنکور تجربی انجام پذیرد.
تحلیل آزمون مهم ترین اقدام در مشاوره کنکور تجربی
اگر بعد از شرکت در آزمون آزمایشی استرس دارید و نمی توانید که آزمون خود را تحلیل کنید، بهتر است که اصلا در آزمون آزمایشی شرکت نکنید. تحلیل آزمون از خود آزمون مهم تر می باشد. تحلیل آزمون عبارتست از بررسی سوالات آزمون و بررسی علت سوالاتی که اشتباه پاسخ داده اید و یا اصلا پاسخ نداده اید.
ضرورت انجام دادن تحلیل آزمون علی رغم آنکه ممکن است بسیار زمان بر باشد و از همه مهم تر موجب ایجاد استرس و انرژی منفی به دلیل نتیجه در دانش آموزان شود اما بسیار مهم و ضروری است. چرا که مشکلات داوطلب را مشخص می کند و موجب می شود در آزمون های بعدی و مهم تر از همه در جلسه کنکور سراسری دانش آموز این مشکلات را دیگر تکرار نکند.
بهترین زمان برای تحلیل آزمون
بعد از شرکت در آزمون آزمایشی بهتر است کمی استراحت کنید و حتی می توانید بین 45 دقیقه الی 60 دقیقه بخوابید و سپس تحلیل آزمون حود را با تمرکز کامل انجام دهید. مدت زمانی که تحلیل آزمون اصولی باید از شما بگیرد، بین 5الی 7 ساعت می باشد. بنابراین در روز آزمون که معمولا روزهای جمعه می باشد از ساعت 15 شروع کنید تا در ساعت 22الی 23 شب به پایان برسد.
و حتما در جلسه مشاوره کنکور تجربی آن را به مشاور خود ارائه دهید تا بر مبنای مشکلات و نقاط ضعف و نقاط قوت شما برنامه ریزی فردی و شخصی شما را طراحی نماید تا بتوانید در آزمون بعدی نتیجه بهتری کسب کنید و مشکلات خود را برطرف نمایید.
نحوه صحیح تحلیل آزمون
تحلیل آزمون باید به صورت اصولی انجام شود، در غیر این صورت فایده ای ندارد و فقط اتلاف وقت تلقی می شود. در ادامه اصول اصلی تحلیل آزمون های آزمایشی را برای شما توضیح می دهیم و بهتر است که حتما آنها را انجام دهید:
1- در ابتدا بدون در نظر گرفتن زمان یک مرتبه دیگر شروع به ازمون دادن کنید اما اینبار با یک مداد قرمز شروع به پاسخ گویی به سوالات کنید.
2- درص هایی که در آزمون کسب کرده اید و درصد هایی را که در منزل کسب کرده اید، محاسبه نمایید.
3- حال درس به درس شروع کنید و سوالات نزده و اشتباه خود را مشخص کنید.
4- در جلوی هر سوال وضعیت سوال را مشخص کنید که صحیح پاسخ داده اید، پاسخ اشتباه داده اید و یا اصلا پاسخ نداده اید
5- مبحث هر سوال را مشخص کنید تا متوجه شوید که در کدام مباحث بیشترین مشکلات را دارید تا در طول هفته آن را برطرف نمایید.
6- سپس به رفع اشکال مشکلات خود بپردازید
7- علت اشتباه پاسخ دادن به هر سوال و یا پاسخ ندادن خود را مشخص کنید و در جلوی ان بنویسید مثلا بی دقتی کرده اید، ضعف علمی داشته اید، دچار فراموشی شده ایدو…
چند باور اشتباه در زمینه تحلیل آزمون!!!!
متاسفانه برخی از دانش آموزان تصور می کنند که تحلیل آزمون زمان براست و بهتر اسن به جای ان به مطالعه بپردازند. در صورتی که تحلیل آزمون موجب می شود تا شما متوجه اشتباهات خودتان بشوید.
باور اشتباه بعدی این است که چون در زمان تحلیل آزمون متوجه مشکلات خودشان می شوند، استرس می گیرند. در صورتی که تا زمانی که مشکلات درسی خود را شناسایی نکنید قادر به برطرف کردن آن نخواهید بود. بنابراین باید با این استرس مقابله کنید.
دیدگاهتان را بنویسید